torstai 23. lokakuuta 2014

Yoga challenge

Haastoin itseni pienimuotoiseen jooga-haasteeseen, tai ei se mikään haaste ole mutta näin kuulostaa kivemmalta. Haluan sisällyttää viikkooni muutakin kuin intensiivistä treeniä ja jooga on sellainen liikuntamuoto josta pidän eikä ole liian pitkäveteistä. Siinä saa haastaa itseään yhtälailla kuin esimerkiksi Crossfitissä mutta vain hieman erityylisesti. Pitkät sarjat vaativat vahvoja syviä lihaksia ja kehonhallintaa. Tunnilla oppii myös hyvin oikean ja vasemman eron, kun huomaa yhtäkkiä tekevänsä liikkeet täysin väärinpäin verrattuna muihin, hehheh :-D

Kävin tänään ensimmäistä kertaa taas yli vuoteen kokeilemassa joogaa ja varsinkin tunnin jälkeen olo oli todella hyvä ja raukea. Teki selkeästi hyvää kipeille ja melko jäykille lihaksille, salissa kun oli vielä ihanan lämmin. Tunnin aikana olo ei niinkään ollut miellyttävä; ensimmäistä kertaa kun olin niin sarja oli tietysti minulle tuntematon eikä liikkeet luonnistunut oikein. Se toikin hieman haastetta että pysyi mukana kun ohjaaja selitti kaiken ensin ruotsiksi ja sitten suomeksi. En myöskään todellakaan tunnista asentoja nimeltä jolloin välillä oli niskan liikkuvuus koetuksella kun yritti tähystää miltä jonkun tulisi näyttää. Ihan hyvin kuitenkin pysyi mukana ja lopussa alkoikin jo muistamaan sarjaa ulkoa. Otan ehdottomasti tavaksi tämän torstain jooga-tunnin, ihanaa vaihtelua ja tekee todella hyvää keholle! 

Nyt levollisin mielin voikin sitten puurtaa hieman koulujuttuja ja kerrankin ajoissa nukkumaan, tällä viikolla liian usein illat on venynyt turhan pitkiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti