perjantai 10. lokakuuta 2014

Syystunnelmaa + WOD 10/10/14

Tänään on ollut rento mutta silti toiminnantäyteinen päivä. Oikeastaan sellainen hyvinvointipäivä. Nukuin aamulla pitkään, nautin rauhallisen aamiaisen katsellen YouTube-videoita ja kun unihiekat oli noin suunnilleen hierottu pois lähdin ulos nauttimaan ihanan raikkaasta syysilmasta. Niin pitkän kuin lyhyemmän juoksutauon jälkeen yleensä kulkee todella hyvin ja niin teki kyllä tänäänkin. Ilma oli ihan täydellinen, vähän sadetta enteilevä ja kirpsakka. Vaikka nenä olikin jäässä kun pääsin 40 minuutin jälkeen kotiovelle :-D (Pipo siis päähän ens kerralla) Tarkoituksena oli tehdä kevyt, tasainen, hieman pidempi verkka/pk-kestävyys mutta näköjään rento meininki ja rauhallinen startti auttoi jaksamisessa ja kipitinkin 8km tuossa ajassa! Todella hyvin siis itselleni :-) Maisemat reitillä oli myös todella kauniit eli kelpasi kyllä juostakin, syksy on ihanaa aikaa.
En edes muista milloin viimeksi olen nukkunut päikkärit, ja tänään kun sellainen mahdollisuus suotiin en voinut vastustaa kiusausta. Halusin myös "testata" jostain, nyt jo unohtuneesta lähteestä, lukemaani/kuulemaani väitettä että jos juo kahvia(tai muuta kofeiini-juomaa) ennen noin 30-60 min päikkäreitä niin herätessään virkistävä vaikutus pitäisi olla optimaalisessa tilassa eikä tulla sitä päiväunien jälkeistä "pöhnä" oloa. Toimii! Pääsin helposti ylös ja takaisin päivän askareihin, aka salille.

Päätin mennä klo 18 Crossfit treeneihin kun mitään muutakaan tälle illalle ei ollut tiedossa... Vaikka tiedossa olikin varsinainen burbeehell suoraan Tuonelasta. Tähän ei myöskään auttanut se että ihan tietoisesti olen niiden tekemistä jo hetken aikaa vältellyt, eli mukavaa puuhaa siis :-D Tohon front squatiin en edelleenkään saa hyvää tuntumaa takaketjuun, menee ihan etureisille ja varmaan osin senkin takia keskivartalo ei pysy paketissa kunnolla.. Turhauttavaa!

WOD 10/10/14
Front squat
12-10-8-5-3
@30-35-40-40-45

Modified Ryan @8:50
4 rounds
7 ring row
21 burpee + high jump

ps. Se tunne kun saavut kotiin, vilkaiset peiliin ja huomaat naaman peittyvän ihaniin mustiin viivoihin. Ton salin lattia on jotain ihan ihme mustaa muovia josta lähtee aika tehokkaasti väriä käsiin, ja siinä tohinoissa on sitten vissiin tullut vähän pyyhittyä hikee otsalta. Ihmekös se kaupantäti katso vähän kieroon :-D Luulin olevani fabolous!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti