perjantai 24. lokakuuta 2014

LUNTA!! + Flasback Friday

Ensilumi tuli siis Vaasaankin, tänään aamulla verhoja raottaessa maisema näytti huomattavan erilaiselta kun nukkumaan mennessä. Toisaalta todella kivaa, mutta olisin kyllä helposti voinut odottaa sinne marras-joulukuulle :-D Täältä Vaasasta kun ei oikein pääse edes laskettelemaan joten sinänsä en sen takiakaan odottanut tänä vuonna lumen tuloa.
Mitäs muuta tänään.. Aivot käy hieman hitaalla. Ei varmaan vähiten tämän yllättävän sääilmiön takia ja siihen kun vielä lisää länsirannikon ihanan merituulen niin kokovartalo jäätyminen on lähellä.  Tänään ei ollut luentoja joten olen vain hengaillut, yrittänyt olla tehokas ja saada aikaankin jotain sekä tietysti salilla tuli käytyä.

WOD 24/10/2014
Back squat
12-10-8-5-3
@25-30-35-40-50

10min EMOM
5 heavy ring row
3 push up

Takakyykkyä oli ihan huikeen kiva tehdä pitkästä aikaa! Tosin, en muistanut yhtään edellisiä painoja mitä olen käyttänyt joten lähdin hyvin kevyesti liikkeelle. Lopussakin olisi saanut vielä kiristää sillä koitin sarjan jälkeen montako toistoa meni @50kg ja kahdeksan sain aikaiseksi. Muutamat tärpit koutsilta saatuna tein sitten vielä toisen kasin sarjan @40kg ja lisäksi vielä keskittyen tekniikaan 3*10*30kg. Tästä jäi hyvä fiilis! :-)

Mun tietokoneen muisti alko varottelemaan täyttymistään joten päätin alotta pienen projektin nimeltä turhien kuvien poistaminen. Esimerkiksi viime vuoden lokakuulta iPhotossa on tallennettuna yli 1000 kuvaa, joten varaa todellakin on karsia. Kiireessä olen vain ladannut kaikki puhelimen kuvat talteen enkä valikoinut niin sanotusti parhaita päältä. Näin jälkeenpäin on ollut ihan super hauska katsella mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä viime vuonna. Olen siis räkättänyt yksikseni täällä ja samalla lähetellyt kuvia eteenpäin kavereille :-D Onneksi on nykyajan teknologia, tällaiselle huonomuistiselle mahtavaa kun voi vaan muutamalla klikkauksella palata kuukausien tai vuosien takaisiin tapahtumiin. Tänä samaisena päivänä viime vuonna eli 24.10.2013 olin juurikin nauttimassa syyslomasta Saksassa. 
Berliinin hostellissa lähtövalmiina seuraaviin seikkailuihin

Tukka oli pidempi, instagram-kuvat rumempia, vaatteet värikkäämpiä mutta shoppailuaddiktio yhtä krittinen :-D Berliinistä otin junan kohti pientä kaupunkia nimeltä Bamberg, ja olin yhden(tai oikeastaan aika monta..) askeleen lähempänä Frankfurtia jossa odotti rakas äitini. Junamatkalla ihastelin saksalaisia pikkukyliä ja upeita vuoristomaisemia. Olin vain, nautin, kuuntelin lempimusiikkiani, mutustin vegaanisia pupukarkkeja ja yritin metsästää yhtä tiettyä olutta, kuulemma maailman parasta. Oli ihanaa! Bambergissa toivoin että olisin voinut viettää siellä vielä toisenkin päivän, todella hurmaava kiireettömän oloinen paikka jossa tasatunnein soi ainakin viiden eri kirkon kellot päällekkäin. Onneksi poikkesin matkalla täällä, muutti käsitystäni Saksasta huomattavasti positiivisempaan.
Maisemia junamatkan varrelta
Bambergin söpöjä pikkukujia
Upeita jokimaisemia myöskin Bambergissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti