sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Katsaus viikkon 43 + herkkupäivä

Tässä katsoessani tämän viikon yhteenvetoa HeiaHeiassa, olen oikeastaan hieman yllättynyt. Tämä viikko on tuntunut jostain syystä todella pitkältä, enkä todellakaan muistanut että olisin ollut näin aktiivinen! Mutta hyvä niin päin että tekeminen ei tunnu hirveältä ponnistelulta vaan on sulautunut osaksi arkea. Lumen tulon myötä muistin muuten kuinka se vaikuttaa juoksuharrastukseen, varsinkin välikaudella kun tiet eivät ole kunnolla lumen/jään peitossa Icebugien käyttöön mutta normilenkkareilla joutuu varomaan askeliaan ja liukastelemaan joka toisella askeleella. Pitää siis ottaa kaikki irti näistä plussa-keleistä ja laittaa juoksuksi! :-D
Täytyy myöntää että tämä opiskelijan-arki jotenkin on lamaannuttanut itseni sellaiseen koulu-ruoka-treeni-nukkumaan "suorittamiseen". Tai siis että teen näitä asioita kun ei parempaakaan tekemistä tavallaan ole. Kaipaan todella jo työelämään takaisin, tekemään jotain oikeasti innostavaa josta saisi vastineeksikin jotain eikä vain näitä ainaisia power point-esityksiä ja oppimispäiväkirjoja. Seitsemässä kuukaudessa ehti jo mukavasti tottua siihen työelämään osana arkea, ja tykkäsin siitä valtavasti. Muutama vuosi sitten en tuntenut olevani ollenkaan valmis työelämään, mutta nyt jopa voisin sanoa tarvitsevani antoisan työn osaksi arkea. Varsinkin kun pakollisia luentoja ei ole kuin muutamana päivänä viikossa, en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä ja miten olla. Tehtävää tietysti olisi vaikka kuinka mutta kun arkirytmi on sitä että maanantaina ei ole väliä moneltako nouset sängystä ja tiistaina pitää taas jo kahdeksalta olla koulussa, ei pää oikein pysy menossa mukana! Viikonlopullakaan ei ole niin suurta merkitystä kun perjantai ja maanantai ovat yhtä lailla luentovapaita päiviä. Kaipaan arkirutiineja, yksinkertaisesti. Noh, ei tässä nyt monen monta kuukautta pitäisi edes olla jäljellä onneksi.
mmm.. perfection!
Tänään päätin hyvin menneen treenin jälkeen hemmotella itseäni. Ostin lemppareimman pakaste wokin ja siihen päälle levyn suklaata, hehe. Pitää pitää tasapainoa yllä ja monipuolinen ruokavalio nääs :-D Näissä tunnelmissa on siis mennyt tämä ilta samalla kun taustameluna on pyörinyt Greyn anatomian uusin jakso. Oli kyllä kiva sunnuntai, vaikka kauheasti en saanutkaan aikaan. Muuta kuin lisää vihaa kämppistäni kohtaan. Yksi syy myös miksi odotan valmistumista, jospas sitä vaikka vihdoin ihan hankkisi oman kämpän! Olen antanut luvan käyttää kahvinkeitintäni sillä siihen ei minkään näköistä tunnearvoa minulla ole, parinkympin löytö Cittarista. Kuitenkin, aina kun itse haluaisin keittää kupillisen kuumaa niin kannun pohjalla näkyy yököttävä ruskea ympyrä vanhaa kuivahtanutta kahvia. Kuinka vaikeaa on käyttää kaksi sekuntia siihen että pesee kannun ja suodatinpussitelineen(tai mikä lie onkaan) jotta seuraava käyttäjä voi hyvillä mielin laittaa vain uudet purut pesään ja juoda kahvinsa hymyissä suin! Argh..

WOD 26/10/2014
5-5-5-5-5 Sumo deadlift
@30-35-40-50-60 (+65)
Kevyesti liikkeelle, en ollut tehnyt pitkään aikaan. Hyvin kuitenkin nousi ja tein vielä päälle @65kg kuudennen sarjan.

For time: Aika 13:29
50 wallball
50 box jump
50 burpee
50 air squat
Huhhuijaa, aika hapokasta. Jaoin liikeet niin että tein jokaista kymmenen toistoa eli yhteensä viisi kierrosta. Kokoajan pysyi tahti yllä mutta ei kylläkään mitenkään hurjana. Muistelin että olisin tehnyt tämän ennenkin mutta kuitenkaan wodconnectista en tilastointia löytänyt..

Nojoo, eiköhän tässä ole taas tarpeeksi tyhjäpäiväistä selitystä yhdelle illalle. Pitää varmaan katsoa muutama jakso New Girliä niin unohtuu nämä suuret murheeni.. Huomennä ei ole taaskaan koulua, mutta voisinpa vaikka käydä vihdoin siellä Postissa hakemassa pakettini. Eipä käynyt mielessä että viikonloppuna sieltä ei paljon palvelua irtoa :-D

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti