keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Long time no thruster

Elämä on taas radallaan ja arkirutiineihin palattu :-D Pariisin loman jälkeen jäin muutamaksi päiväksi porukoille palautumaan siitä kaikesta ympäriinsä kävelystä ja raivokkaasta shoppailusta(aka viettämään lomakrapulaa ja unelmoimaan seuraavasta reissusta) sekä tietysti hoivaamaan yksin kotona olevaa isiä ja koirulia. Otin tämän koiravahtina olemisen hyvin rentouttavana aktiviteettina; rauhallisia kävelyitä, takan ääressä loikoilua (Miten kylmä voikaan jo olla?), lehtikasoissa pyörimistä ja paljon karvakuonon rapsuttelua. Hemmottelua siis niin itselleni kuin myös puudelille. Eilen illalla tämä laiskottelu alkoi kuitenkin ottaa jo päähän ja suuntasin illalla salille. Mukava tunnin crossfitti thrustereita reenaten ja sai taas mukavasti yöllä unta :-)

WOD 20/10/2014
3*5 thruster @30kg

20 min EMOM
even 20m lunge walk
odd 10 KB swing @12kg

Kahvakuula olisi voinut olla raskaampikin mutta meni se näinkin!

Koulu alkaa vasta huomenna ja sittenkin on huimat kaksi tuntia joten päätin ottaa hyödyn vapaasta ja nousta aamulla pyykkäämään. Laitettuani märät vaatteet kuivumaan lähdin kevyelle verkkalenkille tuonne kirpsakkaan ilmaan. Ihan outoa että yhtäkkiä lämpötila lähentelee nollaa kun pariisissa pärjäsi helposti bleiserillä ja kävellessä tuli jopa kuuma!

Mun istumalihakset meni ihan jumiin eilisestä reenistä joten kävin hölkkäämässä reilu puoli tuntia, tein ihan superhyvää ruokaa ja päälle pitkät venyttelyt. Mukavan laiska paluu arkeen siis. Illasta poikkesin vielä salilla tekemässä tunnin CF treenin. Tällä kertaa tiedossa oli pitkästä, pitkästä aikaa rinnallevetoa raakana. Ai että kun oli kivaa! Tekniikkakin oli vielä jotenkuten hallussa ja tanko nousi kepeesti, jes :-D Wodina sama setti mikä reilu viikko sitten vedettiin eli Cindyä parikyt minsaa. Alun bootcamp-tyylisen "lämpän" ja rive-setin jälkeen ei ollut kyllä helppoa hommaa, varsinkin punnerruksissa alusta asti teki tiukkaa. Jotenkin ehkä jopa vähän varovasti lähdin peläten uupumista joten tällä kertaa meni vaan 14 kierrosta ja muutama toisto päälle. Vähän jäi harmittamaan mutta jalat oli kyllä ihan loppu! Myös jouduin muutaman kerran odottelemaan vapaita renkaita joka vei tietysti tehokasta työaikaa. Pitää alkaa reenaan niitä leuanvetoja selkeesti ihan tosissaan..

WOD 21/10/2014
3*5 power clean @40kg

20min AMRAP: 14 rounds + 5
Cindy
5 ring row
10 push up
15 air squat

Viime viikko meni siis suurimmalta osin reissun päällä, tiistaina klo 6:45 lähdin juna-asemalle ja siitä seuraavat neljä päivää menikin aktiivisesti hyötyliikkuen. Otin Pariisiin kyllä lenkkivaatteet mukaan, mutta jos päivällä on viettänyt 12 tuntia hämmästellen erilaisia nähtävyyksiä ja kilometrejä kertynyt jotain 30 luokkaa ei ihan kiinnostanut enään illalla saatika seuraavana aamuna lähteä vetämään hikilenkkiä. Muutama sentti saattoi kyllä ranskalaisen keittiön kautta päätyä vyötärölle... Energiavarastot siis täytetty croissanteilla sekä muilla yhtä terveellisillä herkuilla :-D

ps. Tajusin just että ens viikolla on jo marraskuu. Ja yhdeksän(9) viikkoa jouluun, kääks!
pps. Päätin olla ostolakossa ainakin loppuvuoden. Eli tämän pankin rahahanat menevät nyt turhien ostoksien osalta kiinni ja muutenkin enemmän harkinnanvaraiseksi. Viime aikoina on tullut taas osteltua yhtä sun toista ja huomaamattomasti rahat vaan katoaa tililtä. Nyt siis säästökuuria jouluun asti! Toki joululahjoja saa ostaa ja hyvästä ruoasta en ole valmis tinkimään. Kuitenkin esimerkiksi vaatteita uskon omistavani sen verran että yhden talven selviän, eli en tule jäätymään kuoliaaksi vaikka en ostaisikaan yhtään uutta riepu :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti