lauantai 11. lokakuuta 2014

Tehokas lauantaiaamupäivä

Vitsit, tänään on hyvä päivä! Oli pakko tulla purkamaan tuntemuksiani tänne ennenkun tää fiilis laantu, haha :-D Kello on vasta puolen päivän ja olen ehtinyt vaikka ja mitä tehdä.

Eilen illalla huomasin että kahvi on loppumassa ja aamuksi purut ei riittäisi, jonka myötä herätyskello soikin tänään siinä kahdeksan pintaan. Jostain syystä oon nukkunut todella huonosti viimeaikoina ja nukkumaanmeno pitkittynyt usein sinne klo 1-2 yöllä. Aamu ei ollut siis kaikista pirtein, mutta lasi vettä, kasvojen herätys kylmällä pesulla ja hyväfiilis-musat päälle niin johan lähti käyntiin.

Aamun ensimmäinen tehtävä oli siis kauppareissu. Ennen reissua tajusin kuitenkin että pyykkitupa voisi olla jopa vapaana siihen aikaan päivästä, lauantaina aamulla siis. Ainakin jos eilisiltaiseen meluasteeseen on uskomista.. :-D Kävin heittämässä tummat pyykit koneeseen, ja ei muutakun mummojen ja pappojen sekaan ostoksille. Musta on kuoriutunut varsinainen kahvin suurkuluttaja. Aamu ei todellakaan lähde käyntiin ilman jättimäistä kupillista Cafe Aromen Hieno-tummapaahtoa!
Pyykit valtas mun suihkun, opiskelija-asunnon mahtavia etuja :-D
Ennen aamiaista ehdin pestä toisenkin koneellisen pyykkiä, kerrankin kun ei ollut ruuhkaa pesukoneella. Meillä siis tosiaankin on kahdelle talolle tasan yksi pesukone käytössä. 

Koko viikon mun olo on ollut tosi nuutunut ja väsynyt, ja kanssaeläjät on siitä myös kuulleet eli valituskerho on ollut käynnissä. Liikunnalla on kyllä ihmeellinen vaikutus ihmiskehoon, heti kun laittaa vähän effortia; menee lenkille raikkaaseen ilmaan, käy hikoilemassa huolet pois tai nauttii vain ihanista syysmaisemista, niin mieli kyllä kirkastuu! Eilisen lenkin jälkeen esimerkiksi mun pää oli jotenkin ihan tyhjä. Kerrankin juoksin ilman kuulokkeita, ilman musiikkia, ja keskityin vaan ympäristöön ja luonnon ääniin. Kirjaimellisesti hikoilin huolet ja painavat ajatukset lenkkipolulle. Tuli jotenkin sellanen ahaa-elämys että luonnossa juostessa sitä helposti ulkoistaa itsensä täysin siitä lähiympäristöstä ja keskittyy vaan maahan katseluun tai "paljonko vielä jäljellä"-ajatteluun. Pitää ehdottomasti useammin jättää kuulokkeet kotiin ja keskittyä olennaiseen. Toisinaan tosin ei kulje niin hyvin ja tarvii vähän tsemppiä hyvistä rytmeistä.
Mielettömän kaunis syksyinen maisema salireitin varrella

Jotta energiatasot pysyisi yllä niin suuntasin klo 11 intensiiviseen 30 minuutin Crossfit-treeniin. Arvatenkin kun tunti kesti vaan puolisen tuntia, oli tiedossa kovaa tekemistä. Tehtiin 20 min AMRAP cindynä eli toisaalta suht easy mutta ei kuitenkaan. Punnerruksia kertyi ihan mukava määrä, thank god jotain kehitystä on tapahtunut ja ne ei tunnu läheskään yhtä pahalta kun esimerkiksi toukokuussa!

WOD 11/10/14
20 min AMRAP: 15 rounds + 6
Cindy
5 ring row
10 push up
15 air squat

Ehdin siis tehdä yhteensä 15 kierrosta ja 6 toistoa päälle(jos laskin oikein, aina ei oikein pysy aivot messissä :-D) 15 oli myös mun tavoite eli olen todella tyytyväinen suoritukseeni. Aamunavauksena 80 rengassoutua, 151 punnerrusta, 225 ilmakyykkyä. Not bad!
Rahkaa(tai kreikkalaista jugua, mutta Vaasasta ei saa Totalia, buu!), pellavasiemenrouhetta, Bonne-mangososetta, paikallista mysliä ja banaania = NAM
Nyt nautin mun ihan lemppari välipalaa, voisin vähän siivota tätä miniboxiani ja myöhemmin ajattelin lähteä maisemakävelykierrokselle ympäri Vaasaa(aka Instagram-kuvan metsästykseen....). Salilta pyöräillessä pois syksy näytti ehdottomasti parastaan ja teki mieli ottaa jokaisesta puna-oranssi-keltaisesta puusta kuva hehe :-D
Miten niin lentäen aina sisälle.. Taitaa olla mamille tuttu näky ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti