maanantai 27. lokakuuta 2014

Jännittävä postinhakureissu

Se olisi maanantai taas voiton puolella vaikka mun osalta arki alkaa oikeastaan vasta huomenna, eikä ollut sitä perinteistä maanantaifiilistä. Tämä päivä on kulunut asioita hoitaessa, kuten vihdoin siellä postissa käyminen. Matkalla sinne todistin HS Centerissä vain muutamaa tuntia aikaisemmin tapahtuneen puukotuksen jälkimaininkeja. Yksi sisäänkäynneistä oli siis Poliisin eristämä; joku oli puukottanut "välienselvittelyn" merkeissä toista tyyppiä(ilmeisesti kaulaan) siinä kauppakeskuksen tuulikaapissa, keskellä kirkasta päivää! Hullua meinkiä ja hulluja ihmisiä täällä Suomessa! Nuorempana olin vielä vakuuttunut että Suomessa ei ole vankiloita/rikollisia ja aseita omistaa vain amerikkalaiset, sittemmin on ajatukset hieman realisoituneet.. Näköjään sanonta pohjanmaalaisista puukkojunkkarikansana pitää tosiaankin paikkansa. Kävin myös hieman pyörimässä kaupoilla ostolakkoa uhaten, mutta pysyin kuin pysyinkin tiukkana eikä mitään lähtenyt matkaan.

Maanantaista on selkeästi tullut mun pyykkipäiväni, kuten siis oli myös tänään. Yritin myös todella kovasti aloittaa imuroinnin mutta se ei oikein ottanut tulta allensa. Ehkä huomenna sitten (yeah, right). Lakanat vaihdoin ja pölyt pyyhin, jotenkin se imuroiminen on vaan niin vastenmielistä puuhaa. Tulevaisuudessa vaihtoehtoina on joko imurointia rakastava aviopuoliso, lasten uhkaus, kiristus ja lahjonta tai sitten vain siivojan palkkaaminen. Ei ole muuten varmaan montaa vierasta oven takana vaatimassa kylään.. :-D
Hullujen Päivien isosta keltaisesta laatikosta paljastui nämä kolme ihanaa pyyhettä. Muistaakseni äidiltäni olen aikaisemmin saanut lahjaksi Lexingtonin pyyhkeitä ja nyt sitten tarjoushaukkana klikkasin itselleni samanmoiset pyyhkeet mutta isommassa koossa, "hyvään hintaan" kun sai. Kyllä nyt kelpaa, nämä on niin pehmosia ja muutenkin hyviä pyyhkeitä! 
Treeneissä oli jotenkin superhyvä meininki liekö ohjaajien viimeaikaisella lomailulla jotain virkaa tähän kun energiaa, hymyjä ja huonoja vitsejä riitti muille jakaa. Alkuun keskivartalotreeniä hollow bodyn merkeissä, voimaosuutena maastavetoa jonka jälkeen hieman kipping pull-up harjoittelua ja loppuun 8 min AMRAP rutistus. Jostain syystä mun yläselkä oli jo ennen treeniä jumissa ja nyt sitten vielä enemmän.

WOD 27/10/2014
3*3 Deadlift @40kg - keskittyen hyvään tekniikkaan
3*3 Stiff leg deadlift (suorin jaloin mave) @40kg - keskittyen hyvään tekniikkaan

10 min AMRAP: 1 round + 50
10 burpee over box
20 push up
30 wallball @20lbs

Ihan en kerinnyt kahta täyttä kierrosta AMRAPissä läpi. Burpeet ei muuten ollu ees pahoja, kerrankin!! Seinäpallot taas sitten ei sujunut tänään kyllä ei millään. Ensimmäisellä kierroksella sain ainakin kolme kertaa pallon naamalleni ja heitin koko ajan ohi tähtäyspisteestä.. Todella raivostuttavaa!! Mavessa oli tarkoitus keskittyä hyvään tekniikkaan eikä maximi suorituspainoon. 
Tuolla tunneilla käy aika usein sellainen ehkä vähän minua vanhempi nainen joka on ihan mielettömän hyvässä kunnossa ja tiedostaa sen varmasti itsekin. Hän vaikuttaa vähän sellaiselta "machotreenaajalta" eli haluaa näyttää niin sanotusti taitonsa, kuinka paljon maasta vedetään jne. Valitettavasti samalla tekniikka saattaa unohtua täysin. Tänäänkin siis tangossa oli levyjä kiitettävä määrä mutta nostoa suorittaessa näin jopa amatöörin silmin teki pahaa katsoa. Olen niin onnellinen kun tämän harrastuksen alotettuani oikeasti jaksoin sekä eritoten maltoin pysyä niissä kevyissä painoissa kunnes tekniikat tuntui tutuilta ja olo oli itsevarma. Lähes joka kerta nimittäin tunneilla ohjaajat ovat tulleet viereen katsomaan ja kommentoineet vain "hyvältä näyttää" tai muuta vastaavaa. Tietysti aina on parannettavaa eikä oma tekniikkani ole täydellistä nähnytkään. Silti en voi kuin kiittää mahtavia koutseja RCF33100-salilla! Mikä tärkeintä(joka osoittaa hyvän teknillisen suorituksen), on paikatkin pysynyt ehjänä.

Nyt kun koulua ei ole läheskään jokapäivä, nämä kahdeksan aamut tuntuu jotenkin aivan järkyttäviltä. Siis mun pitää herätä jo seitsemältä, hrr.. Joten nyt sinne hammaspesulle ja nukkumaan god natt :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti