torstai 9. lokakuuta 2014

Lepotauko

Huhhuh, nää mun "back-on-track" postaukset alkaa kohta menettään merkitystään kun tuntuu että niitä joutuu olemaan kokoajan kirjottamassa erinäisiin sosiaalisiin medioihin ja tietty vakuutteleen itselleen :-D Jokohan tää neljän päivän treenitauko riittäis? 
Viime perjantaina kävin siis aamulla tekemässä suhteellisen hapottavan jalkatreenin salilla ennenkun suuntasin sitten viikonlopuksi kotikotiin Tampereelle. Noh, illalla siinä tylsyyksissäni päätin leipoa muffinsseja ja pienoisten taikinaövereiden jälkeen olo oli niiin tukala ettei ollut muita vaihtoehtoja kun käydä hikoilemassa kaatosateessa. Tiesin jo lenkille lähtiessä kyllä ettei se olisi mikään mahtavin idea, noin nopeasti kovan jalkatreenin jälkeen. Seuraavana aamuna lihakset ilmoittikin olemassaolostaan siinä määrin että kävely oli enemmänkin vaappumista. Pohkeet täysin jumissa ja sanomattakin selvää että vessakäynnit oli minimoitava.. Päätin siis hukuttautua mun ihanaan OnePieceen ja maksimoida sohvalla, Prilla kainalossa vietetyn ajan. Vielä maanantainakin lihakset oli sen verran kipeet etten ainakaan mihinkään CF treeneihin olisi selviytynyt joten otin sitten täyskieltäytymis-taktiikan käyttöön. Tiistaina vietin koululla ihan ruhtinaallisesti aikaa tuonne klo 21 saakka, ihanaa!! Eilisen urheilut jäi kaatosade-myrskyssä töihin ja sieltä kotiin polkemiseen, jonka jälkeen linnottauduinkin peiton alle lämmittelemään(ja katsomaan The Cove-dokumentin delffiineistä.. Ihan kamala :( hyi mitä ihmisiä tässä maailmassa onkaan olemassa! Ei voi ymmärtää..).
Ihana syksy!!
Vaikka neljä päivää ei loppujen lopuksi olekaan kovin paljon noin käytännössä, niin ikuisuudelta se kyllä tuntuu kun viimeksi on eväänsä enemmän liikuttanut! Kauhee sohvaperuna fiilis mutta silti ei huvita kyllä salille lähteä.. Noh tarpeeks monta päivää tässä jo "tuhlattu" että nyt sitä kuuluisaa härkää sarvista ja jumppaamaan! Muutenkin tämä viikko on mennyt ihan älyttömän väsyneissä tunnelmissa, tuntuu että energiaa ei ole edes perus arkijuttujen tekemiseen. Pitää ehkä alkaa popsimaan jotain vitamiinipillereitä. Noh, hyvinä uutisina on se että seuraavat 1,5 viikkoa on "lomaa", ostin juuri uuden puhelimen ja ensi viikolla suuntaan Pariisiin! Ehkä tää elämä tästä siis kohta alkaa nostaa suupieliään :-) Nyt sinne salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti