torstai 31. heinäkuuta 2014

Kelkkailua kesähelteellä

Meidän salilaisilla tuntuu olevan joku ihmeellinen kammo kelkan työntöä kohtaan. Kauhee valitus   alkaa kun kelkat kannetaan ulos ja ensimmäiset 5 min menee arpoessa että kuka uskaltautuu ensimmäisenä kahvoihin kiinni. Muistan ensimmäisen kerran kun kokeilin sitä, se oli kyllä aivan jäätävän hirveetä. Mutta sillon työnnettiinkin kelkka+100kg koko talon ympäri eli 400m(6 hlö joukkueen kanssa siis). Sen jälkeen oon kuitenkin nyt kaksi kertaa kokeillut niin sanotusti normaalilla tyylillä, ja täytyy sanoa että tykkään! Juuri se polte ja lihastärinä on ihan parasta treenin jälkeen, tietää todellakin tehneensä. Tähän voi myös vaikuttaa se että suhteessa ylävartalon lihaksiin, mun jaloista löytyy ihan kivasti poweria. Jos tiedossa olisi esim. leuanvetoja niin juoksen mielummin maratonin kun treenaan niitä. Heikkouksia pitäis tietysti harjottaa eniten, mutta kun se ei oo yhtään niin kivaa!

Tänään oli siis torstaitreeni eli jonkinlainen epävirallinen tiimiwod päivä, ja sen päätteksi muutamat prowler pushit. CrossFitissä on kyllä ihan parasta ettei takuulla pääse kyllästymään treeneihin. Jokaisissa treeneissä kyllä toistuu suhteellisen paljon samat perusliikkeet kuten burpee, maastaveto, kyykyt, ylöstyönnöt eri muodoissa ja niin edelleen, mutta toistaiseksi ei täysin samaa settiä ole tarvinnut tehdä. Kärsimätön ja helposti kyllästyvä luonne kiittää!

WOD 31/7/2014
In teams of three
Each athlete has 1 min to lift as many kilos as possible
1) OHS - @20kg * 18 reps = 360kg
2) Floor press - @25kg * 20 reps = 500kg
3) Hang power clean - @25kg * 24 = 600kg

Oma yhteistulos 1460kg, tiimin yhteistulos 3700kg

Prowler push ***

Rivet suju jopa aika hyvin, kerrankin pääsin jo alusta "nopeeseen" rytmiin kiinni. Olis voinut olla jopa vähän enemmän painoa tangossa ja silti pystynyt vetään täysiä. Valakyykky taas kompastui täysin tekniikkaan, en saanut kunnon tukea yläselän lihaksista joten viimeset toistot jäi erittäin huonoiksi käsien väsymisen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti