tiistai 5. elokuuta 2014

Viikonloppu ja Elokuun kk-kisa

Tää tekstin kirjottamisen alottaminen on kyllä täyttä tuskaa aina.. Tuntuu että ei oo mitään kirjotettavaa mutta kuitenkin on. Ja mitä pidempään sitä venyttää, sitä hankalempi on taas aloittaa :-D 

Viikonloppu meni erittäin kiireisellä aikataululla. Perjantaina kävin tekemässä jo aamutreenin koska illalla oli luvassa ihana mökkireissu Houhajärvelle. Ihanat Anni ja Pentti järjesti jo perinteeksi muodostuneen kesäillan mökillä ja ai että oli muksaa. Pääsin vihdoin ja viimein uimaan järveen, Pirkkalassa kun en oikein tykkää käydä missään. Eli siis toisin sanoen kastoin talviturkin perjantaina, 1.8.2014 :-D Aamutreenistä muuten pitää mainita sen verran, että vihdoin sain wodconnectiin kirjattua toisen suorituksen yhtä lajia ja sain näin ollen siis noususuhteisen tilastomerkinnän. Tässä siis kyseessä pystypunnerrus. Viimeksi kun tein sitä, muistaakseni heti on rampin jälkeen pääsin jopa tulokseen 20kg yhden toiston sarjoissa. No nytpä nousikin jo 27,5kg viisi kertaa, jess :-)

WOD 1/8/2014
Shoulder press 5x5
@15, 20, 22,5, 25, 27,5

EMOTM for 15 min @25kg:
0-5 min: 5 power clean + 5 bar over burped
5-10 min: 5 STOH + 10 air squat
10-15 min: 5 power clean and jerk

Mökiltä jouduinkin sitten lähtemään jo 7 aikaan aamulla ajelemaan suoraan golfkentälle ja mestiksien ekalle kierrokselle. Sanomattakin selvää että kiire taas tuli ja hyvin huonosti nukutun yön jäljiltä kilpailutulos ei kyllä ollut mitenkään mainittava. Loppusijoitus oli kolmas kuitenkin.

Illasta oli tiedossa hyvän ystäväni läksiäiset. Hän lähtee seuraavaksi viideksi vuodeksi Englantiin joten oli aika juhlistaa yhdessä ja viettää iltaa. Ilta päätyikin siihen että käveltiin kaupungista kotiin, siis 11km, ja vasta puoli viiden aikoihin pääsin nukkumaan. Seuraavaksi päiväksi en muistanut laittaa edes herätyskelloa päälle ja heräsinkin sitten sopivasti 12:45. Lähtöaikani mestiksien toiselle kierrokselle oli onneksi 13:50 niin ehdin oikein mainiosti käymään suihkussa ja kentällä klo 13:30. Juosten siis ensimmäiseen lyöntiin. Toinen kierros meni hieman paremmin mutta silti suhteellisen surkeasti. Joku oli sitten taas pelannut todella hyvin ja harmillisesti tipuin neljänneksi. Noh, en ole oikeastaan edes päässyt harjoittelemaan tänä kesänä joten ei hirveästi haitannut. Vaikka ei se monesta lyönnistä jäänyt paitsi. Kisa oli vielä scratch, hcp olisin muistaakseni ollut toinen eli not bad :-)

Tänään maanantaina tunnelma aamulla olikin sitten melko väsynyt. Loman tarpeessa sanoin äidille aamupalalla. Juuri lähdön hetkellä huomasin lapun johon olin tulostanut Elokuun kuukausikisan lähtöjärjestyksen. Niin tosiaan, tänäänhän on vielä yhdet kisat. Ei muuta kuin golf kamat kasaan ja bägiä klubilta hakemaan. Tiedä sitten mistä johtui mutta peli sujui todella hyvin, pelasin alle tasoitukseni ja kerrankin lähipeli sujui melko miellyttävästi! Pitkiäki putteja meni sisään ja mikä oleellisinta niin lyhyet putit tuntuivat hyviltä :-) Saa nähdä riittääkö kierros voittoon jopa... 

Tämän viikon treenien osalta ajattelin ottaa melko rennosti. Jos huvittaa niin sitten treenataan, paineita en kuitenkaan ota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti