sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kevyt lauantaihölkkä

Palasin juuri hyvin myöhäiseltä lenkiltä ja huh hellettä oli aikamoista jolkotusta! 12 kilometriä meni suunnilleen näin: 0-2km hölkkään vaan hetken ja kotiin venytteleen, 2-4km tää onki kivaa vielä hetki, 4-6km kivaa!!, 6-8km kuuma, hiki, maha kramppaa, 10-12km jossain hulluuden rajamailla.

Tämä päivä meni siis enemmän tai vähemmän melkosen laiskasti, nautin aamiaseksi esimerkiksi mustikoita ja kermavaahtoa. Nautin auringoista, tankkasin sipseillä ja kävin vähän lämppäilemässä golfia. Iltasella oli jotenkin tosi vetämätön olo ja kankku täysin jumissa perjantaisista kyykyistä että päätin lähteä vähän hölkkäilemään. Noh, verkkalenkki muutuikin 12k suht pirteeks juoksuksi(josta iPodin akku kesti 11,5km) ja ai että nyt on hyvä fiilis! Oon nyt lähiaikoina juossut vaan todella lyhyitä, max 30min lenkkejä ja suunnistuskin on pari viikkoa jo ollut aikalailla tauolla, joten en todellakaan olettanut että vetäisin yli kympin "tosta noin vaan". Nyt kovasti houkuttelis lähteä juoksemaan puolimaraton elokuun lopussa Tampere Maratonille.
Kesto tasan 1h / keskinopeus 5:09min/km
Jotta pääse huomenna sängystä ylös ja pirteenä kisaileen, laitan Gamesit pyörimään taustalle, nautin iltapuuroni ja rullailen ikuisuusjumissa olevia lihaksia vähän vetreemmäksi. Niin ja häädän pari kärpästä mun huoneestani!! Kesä ja kärpäset....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti