lauantai 26. heinäkuuta 2014

Aamutreenaus on iltavirkun paras kaveri

Tykkään käydä aamutreeneissä, niillä saa päivän hyvin lähtemään käyntiin ja illalla on sitten vielä luppoaikaa rentoutua tai tehdä toinen treeni. Täydellisenä iltavirkkujana, aamuherätykset ei ole mun vahvin puoleni ja on maailman kolmanneksi suurin ihme jollen ole myöhässä klo 7 wodista. Melkosen usein on tullut juostua sängystä autoon ja autosta suoraan alkulämmittelyihin. 

Eilen illalla järjestin pienet illanistujaiset meillä joten kävin jo heti aamusta tekeen sitten treenin. Tiedossa oli valakyykkyä ja askelkyykkykävelyä tangolla. Jo muutaman päivän ajan mun olkapäät on ollut todella kipeät ja jumissa, mutta koska venyttely on todella tylsää ja tukahduttavaa näin kuumalla ilmalla, en ole niiden eteen mitään edes tehnyt. Olin siis hieman epäileväinen miten pystyisin liikkuvuuden puolesta OHS suorittamaan. Ihan ok se meni, painot pidin aika pieninä enkä lähtenyt revittelemään. OHS ehdottomasti vaikein osa-alue on pitää tanko oikeassa asennossa ettei liike kaadu eteen tai vaihtoehtoisesti kippaa taakse. Muistan ensimmäisen kerran kun tein tätä liikettä ja se oli täyttä tuskaa jo tyyliin kympin tangollakin. Nyt meni jo kolmen toiston sarjoissa 27,5kg asti. Enemmänkin varmaan mutta aika ja halu loppui kesken. Pala kerrallaan. 

Askelkyykyissä lähdettiin melko kevyesti liikkeelle muistaakseni 20kg ja viimeinen kävely menikin jo 37,5kg eturäkissä. Hiki pintaan, sykettä vähän ylös ja eikun töihin!

WOD 25/7/2014
Over head squat 3-3-3-3-3
@10, 20, 22,5, 25, 27,5

Front rack walking lunge *****
@20, 25, 30, 35, 37,5

Eilinen ilta siis venähti "pitkäksi" aka olin kotona kolmelta. Vanhuus painaa ja sunnuntaina onkin aika opetella vastaamaan iäkseen 22. Hullua, enkä kyllä todella tunne olevani niin "vanha".. Paitsi jos pitää bailata aamuun asti ... :-D Tämä päivä siis mennyt erittäin laiskassa tunnelmassa auringosta nauttien hyvän kirjan ja musiikin parissa. Myöhemmin illalla vielä luvassa viimeset treenaukset huomista golfkisaa varten ja luultavasti hyvin hikistä lenkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti