keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

WOD 350 reps in 18 minutes

Ehkä ihan hyvä että mulla on tää blogi.. Kirjotin tänään treenin jälkeen WODconnectiin kuvauksen sekä fiilikset suorituksesta ja tämä mahtava kuvaus oli lopulta noin viisi riviä pitkä. Normaalisti se sisältää noin viisi sanaa. No anyways, tänään oli kiva treeni! Erittäin rankka mutta kiva. Vaikkakin jälleen kerran lähdin salilta mielessä vain ne asiat mitä pitäisi parantaa tai ei mennyt hyvin.

WOD 23/7/2014
@20kg
50 deadlift
50 Hopping over bar = HOB
50 front squat
50 HOB
50 Hang power clean
50 HOB
50 Jerk

Jerkit tein raakana. Time cap 25 min ja mun viimenen jerk laskeutui ajassa 18:05.

Olen suht tyytyväinen muutoin treeniin mutta riveissä tekniikka kusi kyllä täydellisesti. Kun toistoja on noin paljon, olis hyvä osata sellainen luonnollinen siirtyminen räkistä eli loppuasennosta launchiin eli riippuun(lähtöasentoon). Muuten suoritus on erittäin epämukavaa ja todella katkonaista. Noin 15 toiston jälkeen sanoisin että siirtymä alkoi jopa vähän sujumaan, aikansa se kuitenkin otti. Ja loput 35 toistoa mentiinkin suhteellisen paljon käsivoimilla. 20kg tangolla kun painolastikaan ei ole niin suuri etteikö sitä jopa pelkillä käsivoimilla saisi ylös. Tämän tyylisissä vedoissa tekniikalla on erittäin suuri vaikutus ja kyllä huomasi! Kun liikeradat ei tule läheskään vielä selkärangasta, menee miettimiseen enemmän aikaa ja energiaa kun itse tekemiseen. Rivejä tein myös luultavasti 10 enemmän kun mitä piti kun en osannut laskea.. :-D Oma vika! Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa ja niin edelleen. Meinasin myös pissata housuun HOB tehdessä kun unohdin käydä vessassa ennen treenejä!! :---D 

"Mavet kerralla easy job, HOB muuten suht putkeen paitsi vikassa kiekassa ja kyykkyjen jälkeen ekat 10 tuntu erittäin jänniltä :D cleanit todella jäätävällä tekniikalla; en vaan osaa tehdä sujuvasti "nopeella" tahdilla putkeen toistoja?, jerkit tuntu pahalta kipeiden olkapäiden takia ja vei varmasti todella paljon aikaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti