torstai 24. heinäkuuta 2014

Tiimi toimii

Kerran viikkoon mahtuu yleensä huippukiva treeni tehtynä joko parin kanssa tai 3-4 hengen ryhmässä. Näissä team wodeissa saa hurjasti lisävoimaa sekä tsemppiä omasta ryhmästää, ja samalla on vähän painetta suorittaa kunnolla loppuun asti kun ei ole pelkästä omasta tuloksesta kyse. Muistan hyvin mun ensimmäisen tiimini, se oli kesäkauden avajaisissa ja arvonnan kautta tietysti "pääsin" siihen erittäin kovatasoiseen ryhmään josta useat henkilöt ilmeisesti ihan kilpailee lajin parissa.. ja minä siellä sitten, ei tainnut olla vielä on ramp-kurssikaan olla paketissa. Joka tapauksessa, oli superia huomata kuinka tiimiläiset kannusti ja autto toisiaan. Jokaiselle löyty sopiva tehtävä eikä katsottu pahasti vaikka taso olisikin hieman eri kuin muilla. Tämä olikin yksi asia jota "pelkäsin" CrossFitiä aloittaessa; vaikka kuinka puhutaan tiimihengestä ja siitä kuinka kannustetaan toisia ja niin edelleen.. Kuinka se välittyy ja toteutuu täällä jurojen maassa? Hyvinhän se, kokemuksesta voin kertoa! Olen jo nyt saanut monta kaveria salilta ja sinne on lähes joka kerta kiva mennä tietäen että heti ovelta asti morotetaan vaikkei edes toisten nimiä tiedettäisi. Yhden todella rankan reenin jälkeen lattialla henkeä vetäessä itselleni tuntematon, mutta toki naamasta tuttu, mies tuli heittään yläfemmat ja lopputsempit, hitsi vieköön siinä tuli hyvä fiilis! :-)

No se siitä ja päivän treeniin, jonka tein Janeten ja Petterin kanssa.

WOD 24/7/2014
In teams of three, 25 min AMRAP
30 Wallball
30 BoxJump
30 Push-up
One has to run around the box all the time

Eli yksi juoksujalkaa kokoajan ja kaksi muuta suoritti liikkeitä. Käytännössä kaksi kierrosta talon ympäri=yksi kierros liikkeitä. Itsellen ehdottomasti vaikein liike näistä oli punnerrukset. On rampilla mulle valkeni etten osaa edes punnertaa sillä meidän salilla sallitaan vain ojentajapunnerrukset, mitenkäs muutenkaan. Ensimmäisen kerran kun koitin, valehtelematta en saanut edes yhtä toistoa hyvällä tekniikalla. Nyt meni aikalailla kahdeksan toistoa putkeen jonka jälkeen iski seinä vastaan. Punnerrukset skaalattiin suorinjaloin alas, polvet maassa ylös. Muuten wodi rullaskin tosi kivasti eteenpäin, ei menty epämukavuusrajoilla mutta sitäkin enemmän hiki virtas ja punnerruksista jäi mukavat muistot lattiaan hikitahrojen muodossa :-D Niin joo, ja tuloksena meille 6+22. Tavotteena oli pysyä mukana toisto- ja kierrosmäärissä.

ps. Kotimatkalla todistin ehkä maailman söpöimmät näyn! Isä ja noin 10-vuotias poika pyöräili, molemmilla ihan överimageet Bianchin turkoosin väriset vempeleet alla ja samanlaiset paidat päällä.. Niin söpöä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti