tiistai 26. elokuuta 2014

Sadejuoksua

Päivät ja viikot kuluu kyllä ihan järkyttävää vauhtia. Siihen voi myös vaikuttaa se että viimeiseen asti olen töissä ja siellä riittää myös todella paljon hommia. Ensi sunnuntaina on siis aika ottaa suunnaksi taas Vaasa ja palata opiskeluiden pariin. Tuntuu että siitä olisi jo ihan hurjan kauan kun viimeksi olen koulun penkillä ollut, vaihto kun nyt meni miten meni.. Ja siitähän toisaalta on, melkein 1,5 vuotta! Viikonloppuna sain jopa aikaiseksi ensimmäisten tavaroiden pakkaamisen. Saa nähdä millainen hullunmylly täällä onkaan lauantaina kun paniikki iskee :-D
Koska mulla on tosiaankin enään vain muutama päivä aktiivista Pirkkala/Tampere-aikaa jäljellä otin tavoitteeksi käydä joka päivä salilla. Koko rahan edestä siis! Eilen meillä piti olla firmagolfin mestikset mutta todella surkean sään vuoksi se peruttiin, lopputuloksena tulin kotiin ja nukahdin samantein. Tänään sitten otinkin takaisin ja menin heti aamulla salille ja juuri äsken palasin lenkiltä. Viime päivinä on ollut jotenkin tosi tukkoinen ja turvonnut olo, mutta yhtälailla silti koko ajan hirveä nälkä. Yleensä näihin oloihin auttaa juoksu.
Selfie mummin kanssa <3
Syksy on juoksijalle ihan parasta aikaa. Ilmat alkaa viiletä niin että siitä tekemisestä voi todella nauttia ilman että on ensimmäisen vartin aikana hionnut kaikki kehon suolot pois. Sadesäällä ilma on ihanan raikasta ja henki kulkee tavallista paremmin. Ja itseään pystyy myös viihdyttämään väistelemällä tiellä luikertelevia kastematoja :-D Pitkästä aikaa juoksu siis kulki oikein kivasti, vaikka jäykkyyttä oli havaittavissa etenkin lonkkien alueella. Kyllä huomaa ettei juuri ole tullut venyteltyä. Miten se voikin olla niin vaikeeta panostaa 10 min iltasin sille ettei seuraavana päivänä ole ihan ihmisrauniona. Eikä edes opi kerrasta tai viidestä!
Viikonlopun leipomiset :-)
Tähän loppuun vielä viime viikon liikkumiset. Melko CF painotteista, ja HeiaHeiassa sainkin perjantaina mitalin 50. CF merkinnästä! Hullua miten kauan siitä OnRampistakin on jo aikaa :-) Tuota salia tulee kyllä hirmuinen ikävä, niin iso mun arkea se on tässä kesän aikana ollut. Mutta palaan varmasti ennemmin tai myöhemmin, jahka opinnot ovat pulkassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti