torstai 14. elokuuta 2014

Keskiviikkoaamu ja krapula

Huhhei mikä viikonloppu takana. Tai no, johan siitä on jo parikin päivää mutta juuri ja juuri olen palautunut normaaliin päivärytmiin. Viikonloppu meni siis isolla kirkolla nauttien ihanien ystävien seurasta, monista huikeista musiikkiesityksistä ja yleisesti vaan ihan täydellisestä tunnelmasta! Olin ensimmäistä kertaa Flow festareilla, mutta ei kyllä varmasti jää viimeiseksi. Helsinki tarjosi aivan mielettömät bileet mutta sitäkin paremmat jatkot, eli fiilikset töissä maanantaina oli vähintäänkin sanottuna hapokkaat. Silti ehdottomasti jokaisen tanssitun minuutin ja niiden muutaman ylimääräisen viinilasillisen arvoista :-)

Vielä tänäänkin herätessä olo oli heikko ja väsynyt. Helppo kolmen päivän krapula siis päällä, tätäkö se vanheneminen on... :-D Luonnollisestikaan urheilusta ei ole tullut yhtään mitään, kunnes tänään töiden jälkeen sängylle rojahtaessa päätin että nyt saa riittää ja saatava taas arkirutiineista kiinni. Niinkin aikaisin kuin iltayhdeksältä sain raahattua väsyneen ruhoni ulos asti ja olin täysin varma etten jaksa juosta kymmentä minuuttia kauempaa kunnes kääntyisin takaisin kotiin. Olin myös henkisesti valmistunut tähän lyyhistymiseen. Jostain sielun syvyyksistä löysin kuitenkin lisäenergiaa ja lopulta sain mukavan lenkin aikaiseksi alamäkisprinttien kera. Pitkästä aikaa ilmakin oli ihanan viileä ja raikas, eli täydellinen juoksuun!
Tähän loppuun vielä todiste viime viikon heikosta urheilullisesta suorituksesta. Kuukausikisan voitto oli positiivista, muuten päivät menikin töitä tehdessä ja kesästä nauttiessa. Viikonloppuna ei tullut siis juurikaan urheiltua, mikäli reivausta tulikuumissa festariteltoissa ja yöllisiä jopokruisailuja ympäri Helsinkiä ei lasketa.. :-D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti