lauantai 1. marraskuuta 2014

Alexander Wang x HM

Olen ihan pikkasen innoissani tästä viimeisimmästä H&M:n yhteistyömallistosta. Siitä asti kun H&M  julkaisi tiedon yhteystyömallistosta ehdottoman lempisuunnittelijani Alexander Wangin kanssa, olen malttamattomana odottanut ensimmäisiä julkaisuja ja sneek peak-kuvia mitä olisi luvassa. Nyt mallisto on vihdoin esitelty ja jo esittelyvideon perusteella tiesin että tästä on pakko tulla ihan huikea! hm.com sivuilla on nähtävissä mallisto kokonaisuudessaan ja myös hinnat. Viisi päivää enään niin päästään taistelemaan villisti näistä vaatekappaleista, ja minä kylllä aionkin hehe :-D

Mallisto on mielestäni hyvin A. Wang tyylinen; All Black Everything. Nerokas mies. Materiaalit ja silhuetit tekevät vaatteista todella urheilullisia, niin kuin myös lookbookin stailaus. Kuitenkin yksittäisinä kappaleina nämä käyvät ainakin osittain mainiosti myös arki- ja juhlapukeutumiseen. Niin up my alley kun voi vaan olla; mustaa mustan päälle sporttisella tvistillä.

Onnekseni naistenmallisto tulee myyntiin myös Tampereelle. Näin ollen päätinkin että otan varaslähdön isänpäivä-viikonlopun viettoon ja suuntaan kotikonnuille luultavasti jo keskiviikkona illalla. Olen sitten valmiina torstaina kahdeksalta aamulla nenä kiinni Hämeenkadun liikkeen lasiovissa... Jep, hullujen puuhaa tämä shoppailua ;-)

Tässä suosikkejani mallistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti