lauantai 1. marraskuuta 2014

Kipristeleviä varpaita ja herkkupizzaa

Huh, miten kylmä...taas! Aamulla kun avasin ulko-oven iski jäätävän kylmä ilma vasten kasvoja. Päästessäni salille, joka on siis viiden minuutin pyöräilyn päässä, posket ja nenä punotti, varpaita kipristeli ja reidet oli syväjäässä. Ei muuta kun extra viisminuttia lisää lämmittelyyn ja taas ollaan elävien kirjoissa :-D Halloweenin kunniaksi salilla oli kaikennäköstä oheistoimintaa meneillään joten tein simppelin rinta-ojentaja-vatsat treenin. Jahtaan kovaa vauhtia mun ensimmäistä Toes2Baria, niin lähellä mutta silti niin kaukana...
Ready to face the world..
Olin ihan varma että tuolla on oikeesti pakkasta ja paljonkin mutta mittarin mukaan asteita oli juurikin +0!! Mitäs sitten kun pitäisi selvitä edes siitä -10 saati -30 celsiuksesta...oh god!
Sain nauttia ihanasta antarktisesta säätilasta vielä vähän lisää pyöräillessä lastenhoitoon. Lähtiessä naama, kädet ja jalat ihan jäässä mutta perille päästessä hikeä vaan pukkaa - miten ihmeessä pitäisi osata pukeutua oikein :-D Käytiin puistoilemassa ja leikittiin sirkusta, mun peruslauantain meininki aikalailla siis. Tuo pikkupoika on kyllä niin valloittava tapaus että ei yhdet jäätyneet varpaat haittaa.
Tomaatti-ananas-herkkusieni-sipuli-kvinoapizza
Löysin jo hetki sitten netistä houkuttelevan reseptin hieman erilaiseen pizzapohjaan ja pääsin viimeinkin testaamaan sitä. Oon addiktoitunut kvinoaan ja tähän pohjaan tulikin vain kvinoaa, pari kananmunaa, vähän ruisjauhoja sekä juustoraastetta ja mausteita. Ja miltä se sitten maistuu? No todella hyvältä! Tekemisessä kyllä kesti ihan tuhottoman kauan sillä pohja piti esipaistaa; kun valmis lätty tuli uunista ulos niin sen lisäksi että tuoksu oli huumaava, myös nälkä aikamoinen. Taustalle laitoin pyörimään The Internship-leffan joka kertoo kahdesta hieman sivuraiteilla seilaavasta keski-ikäisestä miehestä jotka päätyvät eräänlaiseen työharjoitteluun Googlelle. Youtubessa joku mainitsi tästä vain ohimennen ja koska juoni vaikutti mielenkiintoiselta sekä toisena päätähtenä on Owen Wilson, päätin ihan katsoa. Toistaiseksi ainakin ollut hyvä vaikkakin erittäin ennustettavissa oleva ja perinteinen romanttinen komedia-juonenkäänteineen eli juurikin täydellinen rentoon lauantaihin.

Nyt jatkan leffan loppuun, herkuttelen vähän joulusuklaalla(oi kyllä, oli pakko ostaa! Onhan nyt jo marraskuu ;-)) ja sellasta. Good night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti