tiistai 11. marraskuuta 2014

Maailman laiskin viikko

Viime viikko oli kyllä niin laiskanpulskean kun vaan voi olla. 
Alkuviikko meni kuntosalia pakoillessa, keskiviikkona kävin perinteisesti lastenhoidossa ja sainkin pelätä pyörän selässä kun lumi päätti sataa taas maahan edellisyönä. Kaikenlisäksi oli kiire junaan mutta en sentään kaatunut kertaakaan, lähellä kyllä oli :-D Illasta siis suuntasin Tampereelle ja vaikka kuinka uhosin ottaneeni lenkkivaatteet mukaan niin mun urheilu koostui neljän päivän ajan lähinnä shoppailusta ja illanistujaisista. Lauantaina käytiin mamin kanssa astangajoogassa joka oli kyllä kivaa ja mukava aamunaloitus. 
Viikonloppu meni siis ihanien ystävien seurasta nauttiessa piiitkästä aikaa, kaikilla kun on omat kiireensä ja kuka missäkin kaupungissa majailee niin on oikein luksusta kun saadaan edes osa porukasta yhteen kaupunkiin :-)

Isänpäivä-sunnuntai meni sekin hyvin rauhallisesti ja lähinnä kakkua syöden :-D Äiti oli tehnyt taas kerran aivan ihania ruokia ja banaanikakun tuorejuustokuorrutteella, nams! Maha pyöreänä oli mukava matkata takaisin Vaasaan, vaikka jouduinkin valitsemaan vasta yhdenksän junan kun seiskan suora pendolino oli taas kerran loppuunmyyty. Vaasa ei kyllä inspiroi tällä hetkellä yhtään, olisin niin mielelläni jäänyt Tampereelle, mutta ei kai tässä auta muuta kuin lakata murehtimasta ja hammasta purren tehdä kouluhommat kunnialla päätökseen..

Isänpäivän menu:
Bataattikeittoa 
Bataattiranskalaisia, ohra-punajuuripaistosta, salaattia ja mulle falafelejä 
Banaanikakku tuorejuustokuorrutteella ja Lindoreita
Päätin juuri että loppu marraskuusta tulee oikein tehokuukausi. Kaikki tekemättömät hommat on nyt vihdoin to do-listan kärjessä ja hoidettava pois, salikortista on otettava kaikki ilo irti(jäsenyys loppuu joulukuun vikana) ja jotenkin luotava iloa tähän puuduttavaan arkeen. Eiköhän tästäkin talvesta kunnialla selvitä, vaikka välillä vähän heikot jäät meinaa viedä mennessään.

Energistä viikkoa kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti