sunnuntai 21. syyskuuta 2014

WOD 21/9/2014

Hyvät naiset ja herrat, tässä tulee epämääräinen ajatusoksennus koskien juuri tekemääni urheilusuoritusta.

Että joo, kävin siis tänään tuolla WSC:llä tekemässä 60min wodin. Voin kertoa, että jos yli kolmeen viikkoon ei ole tehnyt seinäpalloja aka wallballeja tai muutenkaan juuri laskenut takamustaan alle 90 asteen kulmaan muuta kuin vessanpöntöllä niin amrapin 20xWB 14lbs pallolla - kyllä tuntuu!! Mutta ai että oli kiva treeni. Tämä oli siis toinen kerta tähän kolmeen viikkoon kun kävin tekemässä WSC:llä wodin. Olin jo melkein unohtanut sen ihanan fiiliksen AMRAPia tehdessä kun minuutteja on vielä yks jos toinenkin jäljellä, pää sanoo että ei jaksa enään mutta kroppa senkun jatkaa pumppamista. Sitä itsensä ylittämistä, sitä mä tarviin treeniltä. Onhan sitä kiva toki välillä käydä rauhallisilla juoksulenkeillä nauttien maisemista tai seurasta mutta ei siitä saa näin paljon hyvää fiilistä ja ENERGIAA!

Mä niin toivoisin että Vaasaan pystytettäisiin kunnollinen, laadukas CF sali. Olisin ensimmäisenä käsi pystyssä liittymässä. Vaikka oonkin ihan ok tyytyväinen tähän nykyiseen järjestelyyn, ei se todellakaan vastaa pelkästään siihen itseensä keskittyvän salin meininkiä(tai sitten oon vaan tottunut liian hyvään RCF33100 <3). Kun AMRAPissa joutuu odottamaan vuoroa että pystyy suorittamaan seuraavan liikeen, ei voi olla ihan kaikki palikat oikeilla paikoillaan. Ensinnäkin siinä missaa kriittisiä sekunteja mutta toisaalta samalla katoaa se rytmi ja sujuva siirtyminen liikkeestä toiseen. Myös tunnin tekniikkaosiossa olisi hieman parannuksen varaa. Jos 20 min tunnista käytetään thrusterin tekniikkaan tai esim maksimi vitosiin ja kaikille ei riitä esimerkiksi tankoja.. todella tehokasta työskentelyä ja aikamoista levypainoilla säätämistä. Kaipaan myös sitä yhteisöllisyyden tunnetta, olisi todella paljon mukavampi mennä treeneihin ja esimerkiksi juuri jakaa niitä välineitä jos tietäisi edes tyyppien nimet :-D

Hjoo, että sellasta. No, itse päivän treeni oli todella kiva onneksi! Alkuun lämmiteltiin mun lemppareilla eli "eläimellisillä" liikkeillä kaksi kierrosta: karhukävely, gorillaloikka, jänishyppely, sisilisko, rapukävely ja mittarimato.
Tämän lisäksi wodi oli kahdessa osiossa, ensin vähän olkapäiden avausta ja lämppää kahvakuulien avulla ja sitten itse koitokseen.

WOD A:
6min EMOM
4+4 KB push press @12kg

WOD B:
14min AMRAP
20 wallball @14lbs
10 ring row
5 thruster @20kg
total: 6+20

Tää treeni meni kyllä niin etureisille kun vaan voi. Toukokuun alussa kun astuin ekan kerran tähän levytankojen ja CF maailmaan, jouduin opettelemaan kyykyn aivan alusta. Mulla ei siis ollut juurikaan kokemusta "painonnostosta" ja tekniikat oli just päin sinne mihin ei pitäis. Siispä edelleen, etukyykky tuottaa mulle todella suuria vaikeuksia kun en osaa tehdä työtä takalistolla vaan väsytän etureiteni puhki. Viimeiset 1,5min kun tein wallballeja etureidet huusi hoosiannaa vaikka taisin jakaa ne jopa kolmeen osioon, 7+8+6. Saa nähdä pääsenkö huomenna sängystä ylös, saatika rappusia alas. Meidän salilla on vielä ihanasti respasta parkkipaikalle sellainen noin 10 askeleen portaikko, jalkapäivien painajainen!! :-D Sellaista siis tänne, nyt jotain safkaa ja illalla ehkä pienet venyt päälle ja oon valmis taas uuteen viikkon!

Laitanpa tähän loppuun nyt kuitenkin tän viikkokatsauksenkin, vaikka ei siinä juuri kehumista. Syytän koulukiireitä ja flunssan jälkirippeitä.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12901271/?claim=yc2mwfh4dju">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti