torstai 4. syyskuuta 2014

Homma etenee

Arki on lähtenyt käyntiin täällä Vaasassa ja päivät on ollut mukavan leppoisia mutta silti tekemistä on riittänyt. Ei ole siis tarvinnut juosta pää kolmantena jalkana mutta ei myöskään pyöritellä peukaloita tekemisen puutteesta. Tiistaina alkoi koulu ja vaihto-opiskelun takia käymättä jääneet kurssit olisi nyt käytävänä. Mun suunnitelma jouluna valmistumisesta nyt varmaan menee uusiksi ja valmistuminen on joko tammi/helmi/maaliskuussa tai sitten jopa keväällä.. Yksi v-mäinen kurssi jonka jätin jo 2. vuonna kesken on edelleen yhtä v-mäisesti 4. ja 5. jaksossa eli käytännössä sillon kun aivan hyvin voisi olla jo kesälomalla, eli kesätöissä. Tuolloin toisena vuotena menin siis jo toukokuussa töihin ja kun tällä suorittamattomalla kurssilla oli läsnäolopakko, jätin sen mieluummin kesken kuin olisin jäänyt yhden vaivaisen kurssin takia Vaasaan vielä vähintään toukokuun ajaksi. Ilmeisesti tämä kurssi olisi kuitenkin valittavissa aikuisopintojen puolelta eli saisin ehkä tehtyä sen jo nyt syksyllä.. Toivotaan!
Kurssit siis on lähtenyt käyntiin ihan kivasti ja opinnäytetyökin etenee ainakin päänsisäisesti haha :-D Lastenhoito palasi myös arkirutiineihin kun jatkan maailman söpöimmän 4-vuotiaan pojan hoitamista noin 16-20 h/kk. Eilen oli aika laittaa lukuvuosi käyntiin bileidenkin puolesta ja meille vanhuksille se tarkoitti VAMK-uran viimeisiä Kick-in bileitä. Vauhtia taas riitti mutta ai että kun oli kivaa :-) Tänään sitten meno onkin ollut juuri sen näköistä.. Heräsin kymmeneltä ja jo klo14 sain itseni ulos kämpästä. Päivä meni hoitaessa asioita, sain muun muassa viimeinkin aikaiseksi viedä mun Proenzan laukun suutarille korjaukseen. Eihän se ole kuin viimeiset 6 kk odottanut käyttämättömänä kaapissa että joku sille tekisi jotain. Tämä hurja korjaus kuulemma maksaa vaivaiset 5-10€ ja on huomenna jo haettavissa. Kävin myös lunastamassa salikortin jonka vuokrasin nyt Joulukuun loppuun asti. Sain sen ihan hyvään hintaan, 50€/kk. 
Tämä loppupäivä menee varmaan siis aika laiskasti. Nyt nautin herkullisen lounaani ja sitten voisinkin hukata tunnin elämästäni katsoen Kardashianin siskoksia. Illalla otan vastaan omenalähetyksen ja siinä onkin mun päivän kohokohdat. On tämä vaan rankkaa vanheta. Jaksaa kyllä bilettää mutta seuraavana päivänä tuntuukin kun olisi juuri noussut haudasta. Voi olla että huomenna  Mehukesteillä pitää ottaa vähän rauhallisemmin, lauantaina kun on töitä tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti