torstai 11. joulukuuta 2014

Karhukompleksia ja käsilläseisontaa

Tänään oli hyvä treenipäivä! Suunnittelin jo edellisenä iltana vähän hommeleita ja halusin pitkästä aikaa tehtä "The Bear"-treenin. Kamalan ihana yhdistelmä kyykkyä ja ylöstyöntöä, koko kroppa saa siis kyytiä. Pahin kuitenkin oli kun yhden sarjan aikana tankoa ei saa pudottaa maahan "lepäämään" eli myöskään esim. mankkaa ei lisäillä tuon seitsemän toiston aikana. Lepuutin tankoa kyllä jalan päällä ja pyyhin hikeä käsistä pois paitaan, mutta kyllä se 6. ja 7. sarja aika lipsuiselta tuntui! 

Käsilläseisontaa oli Wodconnectin joulukalenterin yhdessä luukussa joten otin sen sitten tänään mukaan treeniin. Muistan kun lapsena ei ollut ongelma eikä mikään seistä käsillä, mutta nyt onkin asia aivan toisin. Vähän kuin ton hyppynarunkin kanssa.. No, nyt on molemmat ahkerassa harjoittelussa ja osana treenipäiviä joten eiköhän tääkin likka kohta kävele käsillään, vedä 100 DU putkeen ja sit vielä jos ne leuanvedotkin alkais sujumaan ;-) Paljon on kehitettävää että pitää oikein priorisoida!

10/12/2014
10min soutu
Jäykän kropan pitkän kaavan mobility

Karhukompleksi*4
@20-25-30-32,5
Power clean
Front squat
Push press
Back squat
Push press
seitsemän kertaa tämä läpi=yksi sarja. Tangosta ei saa päästää irti(maahan lepäämään) sarjan aikana.

5*32,5kg power clean - tekniikkatreeni

15min Double Unders harjoittelua. Pisin sarja noin 20 putkeen.
15min handstand treenausta seinää vasten - kerran päästin jopa jalat irti seinästä!! woop!
5min tangosta roikkumista, pienissä pätkissä.

---

Ja tähän kaikkeen sain jollain ilveellä kulutettua kokonaiset 1,5 tuntia!! En oo kyllä pitkään aikaan viihtynyt noin pitkään salilla, mutta velvollisuuksia pakoillessa näköjään tämäkin on mahdollista :-D Yleensä poikkeuksetta mahdutan treenin max tuntiin. Tällöin saan itsestäni eniten irti, nytkin kyllä huomasi että viimeisessä roikkumistehtävässä pää ei ollut oikeen mukana ja luovutti paljon helpommin... :-)

Päälle suihkut ja saunat kun kerrankin oli todella hiljaista pukkarissa. Olipas ihana käydä muuten treenin päätteksi saunassa, tuolla salilla on vielä ihan huippu ja ilmeisesti suht uusi. Ensimmäistä kertaa kokeilin ja kyllä harmittaa että on enään 1,5 viikkoa jäljellä jäsenyyttä(tai siis vuoden loppuun on, mutta Vaasassa en ole kuin ensi viikon enään). Pitää ehkä alkaa kyselemään 3kk jäsenyyksiä tammi-maaliskuulle...

Illalla oli tiedossa vielä lastenhoitoa, ja kun koko päivän oli myrskynnyt sekä satanut kuin saavista päätin että menen sinne bussilla. Sinne meno ei ole ongelma, jopa kolme eri bussia ajaa siitä ohi mutta keskustaan takaisin tultaessa tarina onkin toinen. Pääsin vasta 21:45 aikoihin lähtemään ja siihen aikaan täällä Vaasassa ei käytännössä kulje enään bussit! Niin outoa kyllä että esim baarista ei kannata edes haaveilla pääsevänsä bussilla kotiin vaan on turvauduttava aina johonkin muuhun kyytiin. Palasin siis vanhoihin rutiineihini; lenkkitossut jalkaan ja ei muutakun töppöstä toisen eteen. Edellisestä juoksulenkistä olikin ehtinyt kulua melkein kuukausi. Ai että tuntuikin hyvältä ja juoksu jopa kulki! Vauhtikaan ei ollut kadonnut minnekään onneksi. Tai no, ensimmäinen juoksu kyllä menee aina jossain ihme endorfiinisumussa :-D Puolessa välissä kengän nauha aukesi ja polven takana olevaa niveltä/rustoa vähän kivisti mutta muuten meni ihan nappiin :-) Kämpille päästyäni olin kyllä ihan kuollut(ja läpimärkä!) joten istuin vaan paikoillani 5 minuuttia ennen lämpimään suihkuun ryömimistä.

Teen tässä klassisesti viimeisenä iltana kouluhommia(jep, 2:00am olen luovimmillani :-D), joten taidanpa jatkaa että on edes jotain järkevää sanottavaa huomisesa markkinoinnin workshopissa.. Jaiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti